Bloglar ve Sayfalar

MASIGNCLEAN101

Redmi Serisi İçin Güncelleme Duyurusu

Redmi cihazları için Geliştirici ROM'uyla İlgili Bildirim


Redmi Serisi İçin Güncelleme Duyurusu

Redmi'nin genel marka stratejisinin bir parçası olarak ve Redmi cihazlarının istikrarını daha iyi sağlamak için Redmi, MIUI sistem yineleme stratejisinde aşağıdaki ayarlamaları yapmaya karar vermiştir:
4 Nisan’dan itibaren Redmi ekibi, 2016’da yayınlanan Redmi geliştirici ROM’una güncelleme sağlamayı bırakacak.Bu Redmi 3S / 3X, Redmi Note3 SE, Redmi Pro, Redmi 4 serisi, Redmi Note 4, Redmi 4A’yı içeriyor.

Öteki cihazlar için  güncelleme şu an için etkilenmeyecektir. öteki cihazlar için herhangi bir değişim olursa, kullanıcıları bilgilendiririz. 

Yukarıdaki cihazlar için geliştirici ROM kullanıyorsanız, son olarak kararlı ROM’a yükseltmeniz önerilir. Yeni MIUI özelliklerini kontrol etmek isteyen güçlü bir fanatik kitlesi olan Mi Fanlar için, gelecekte kullanıcılara kararlı sürümlerini tam sürümlerinden önce beta test etme imkânı verecek bir programımız olacak. Bu program hakkında daha fazla informasyon  tarih yaklaşınca mevcut olacak.

Global Geliştirici  ROM, Global kararlı ROM’a nasıl güncellenir: Ziyaretçiler, Flashing Guide sayfasına gidebilir, ilgili cihazın Fastboot ROM'unu bulabilir ve indirebilirsiniz. Arkasından, flashing tool aracılığıyla son olarak kararlı ROM'a manuel olarak güncelleyin.
 (Not: Bu işlem tüm verileri siler, bu nedenle kullanıcılar saklamak istedikleri verileri yedeklemelidir).

Fastboot flashing öğreticisini görüntülemek için buraya ( Tıkla ) tıklayın. 


Redmi Ekibi
 mi.com

4 Nisan 2019

Web Araçları

Reklam 970x90