Bloglar ve Sayfalar

MASIGNCLEAN101

Mİ9 SE Hakkında Yorumlar

Mİ9 SE Hakkında Yorumlar




Arkadaşlar merhaba, cihazı Almadan önce uzun uzun araştırdım. Her şeyin derli toplu olduğu bir başlık göremedim. Edindiğim detayları bu başlık altında topluyorum. Diğer arkadaşlarda yorumlara eklemeler yapabilirler.

- cihazı İki farklı şekilde satın alabilirsiniz.

1) Hepsinin bir arada olduğu internet alışveriş siteleri şeklinde yerlerde 2500-2900 TL Bandında resmi olarak Türkiye ye girmiş olanlar.
->Sim Kartı tak kullan, Türkçe Gloabal versiyon Band20 destekli ve Resmi GARANTİLİ (Delta Servis gibi, Kullanıcılar Deltadan Memnunlar mı araştırın.)


2) facebook üzerinde gruplarda çeşitli satıcılar ve dükkanlar mevcut. 

Cihazları yurt dışından getiriyorlar. Fiyat 1950-2100 TL
->Sim Kartı tak kullan, Türkçe Gloabal versiyon GARANTİ YOK. Yurt dışından geldiği için İMEİ kayıtları yok, 8 ay boyunca (4 ay sim 1, 4 ay sim 2) rahatça kullanılıyor. Bu sürenin nihayetinde dilerseniz pasaport ile imei kaydı yapmış oldurabilir, dilerseniz aldığınız yerden ücretsiz olarak kayıt yapmış oldurabilirsiniz. Ücretsiz olan kayıtlardan sonra Band 20 desteği gidiyor.( ilerde bir ihtimal çözülebilir.)
-> Bazı satıcılar direk sim kart tak kullan şeklinde gönderim sağlıyorlar. Sadece tavsiyem 8 aylık sürenin sonucunda ücretsiz meydana getirilen malum kayıt işlemini yaptırmanız.


BAND 20 Muhabbeti;

Günümüzde çok lüzumlu olmamakla beraber,ihtiyaç duyuyoruz. 4.5G veri ağına hizmet veren bir haberleşme bandı. Kırsal kesimlerde daha fazla kullanılırken, Şehir içinde çok fazla kullanılmayan bir band. Şehir merkezlerinde genellikle band8 vs kullanılıyor. Mİ9SE Türkiyede kullanılan bir çok 4.5G haberleşme bandını desteklemektedir. GSM Servis sağlayıcıları farklı oranlarda bu Bandları kullanıyor. Ucuz olan seçimi yapmış olup malum ücretsiz kayıt işlemini yapdıktan sonra band 20 gidiyor.(ilerde çözülebilir.)

BOOTLOADER Muhabbeti;

Tüm mi cihazlarda root işleminden önce boot loader kilidinin açılması gerekiyor. Bunun için mi ye başvurup kilit açılmasını bekliyorsunuz, ücretsiz yapılan imei kayıtlarından bu işlem şart.


Netfilix Muhabeti;

Boot Loader kilidi açıldıktan sonra netfilix kurulumu için bayağı bir işlem yapmak gerekiyor. Bir kaç çözüm yolu mevcut. Dil değiştirmek ve kurulum sonrası yeniden türkçe yapmak benzer biçimde basit çözümler.

Benim Tavsiyem aygıtı alacak arkadaşlar boşuna +1500TL üzerini vermek yerine Garantisiz olarak alabilirler. Esasen güvence firması malum. Ek olarak bu root rom işlerini devamlı yapmanıza gerek yok bir kere kurulduktan sonra rahat rahat kullanabilirsiniz. Ancak yapmaktan çekinmeyin, Kurcalaya kurcalaya öğrenin. Araştırın, zevkli ve keyifli işler.

Unuttuğum aklıma gelmeyen bazı şeyler olabilir, siz değerli takipçilerimiz de  yorumlarda ekleme yapacaklardır. Sağlıcakla kalın.

Web Araçları

Reklam 970x90