Bloglar ve Sayfalar

MASIGNCLEAN101

MIUI Global Rom Ve MIUI Beta Rom Nedir

Slm değerli Mi Hayranları !



MIUI Global Rom Ve MIUI Beta Rom Nedir


MIUI ilk olarak 2010 yılında tanıtıldı. O zamandan beri, dünyadaki birçok Mi Fan için favori oldu. Bununla gurur duyuyoruz!

Global MIUI iki versiyon halinde geliyor: Beta ve kararlı. İşte ikisinin kısa bir özeti ve değişiklıkleri.




MIUI Kararlı :


Bu sürüm, tüm Xiaomi akıllı telefon kullanıcıları için tasarlanmıştır *. Birincil avantajı eminlıktır. Kararlı MIUI için yazılım güncellemeleri tertipli ve güvenli bir halde gerçekleştirilir; güncelleme sıklığı, modele göre değişebilir. Kararlı MIUI'yi gelişmiş bir işletim sistemi olarak görüntüleyebilirsiniz.



MIUI Beta


MIUI Beta, işletim sistemimizin yeni özelliklerini ilk kere deneyimlemek isteyen ve kıymetli geri bildirimlerini sağlamak isteyen daha az sayıda daha sıkı hayranlar için kullanıma sunulmuştur. Bu sürüm kesinlıktan, birkaç bulgu özelliğinden yoksundur ve genel olarak Android ve yazılımın daha derinden anlaşılmasını gerektirir.



Peki MI fanları hangi sürümü kullanıyor?


Daha fazla Mi telefon modeli piyasaya sunuldukça, daha çok kullanıcı MIUI Beta'yı farklı kanallardan kullanmaya başladı. Çok sık, ana telefonları üzerinden günlük olarak kullanıyorlar. Sadece, MIUI Beta, genel testler için hazırlanmıştır ve kullanıcının hatalara ve hatalara karşı çok yüksek tolerans göstermesini gerektirir. MIUI Beta, temel fanatiklerimızın geliştirme sürecine katkıda bulunmalarını sağlamak için geliştirmenin ilk aşamalarında piyasaya sürüldü. Yeni özelliklerimizi herkesten önce kullanırlar ve daha sonrasında MIUI'yi istikrarlı yinelemesinde yayınlanmadan önce geliştirmemize yardımcı olan Ar-Ge ekibimize geri bildirimlerini ve önerilerini sunarlar.


MIUI Beta, yeni özellikleri deneyimlemenin temel bir yolu değil, aynı zamanda deneyimli kullanıcılar için yazılımı kontrol etmek ve önerilerde bulunmak için bir araçtır. MIUI deneyimi olgunlaştıkça stabilite ihtiyacı gittikçe daha fazla önem kazanıyor. Kullanıcılarımızın çoğunun taleplerini karşılamak için ve daha kararlı sürüm güncellemeleri yayınlamak için, mühendis ekibimiz, 1 Temmuz 2019'dan itibaren tüm cihazlar için MIUI Beta'nın global versiyonunu yayınlamayı bırakmaya karar verdi.


Buna karşın, kullanıcılarımızla çeşitli platformlarda iletişim kurmaya devam edeceğiz ve MIUI'nin kararlı versiyonunu geliştirmeye odaklanacağız. Aslında bu, geliştiricilere MIUI'nın daha iyi optimize edilmiş kararlı bir sürüm sunmasını ve herkes için mükemmel bir deneyim sunmasını sağlayacaktır. Gerekli olan tüm güvenlik güncellemeleri her kullanıcıya zamanında ulaştırılacaktır.


Web Araçları

Reklam 970x90