Bloglar ve Sayfalar

MASIGNCLEAN101

Mi Max 3 Özellikleri Ve Fiyatı



Telefon-tablet melezi phablet sınıfının bütçe dostu alternatifi Xiaomi Mi Max 3, tanıtımına 1 gün kala tüm detaylarıyla ortaya çıktı. Aletin dev ekranı altında orta seviyeli bir sistem var. Bataryası ise adından söz ettireceğe benziyor.
Çin merkezli dev akıllı telefon üreticisi Xiaomi, 19 Temmuz (yarın) tablet ve telefon melezi olan Mi Max serisinin yeni üyesi Mi Max 3’ü görücüye çıkaracak. Son günlerde yapılan sızıntılardan yola çıkarak ulaşılan tespitler, genel anlamda doğrulandı. Mi Max 3’ün tüm özellikleri ve fiyatı nihayetinde ortaya çıktı. 

Çinli firma güney Koreli devin pazar oranından çalmak için hem bütçe dostu olan bununla birlikte dev ekranlı bir telefon çıkarıyor. 

Mi Max 3 Özellikleri Ve Fiyatı
Mi Max 3 Özellikleri Ve Fiyatı

Xiaomi Mi Max 3 64 GB Özellikleri



Büyük ekranı ve geniş batarya kapasitesiyle öne çıkan Xiaomi Mi Max 3 64 GB modelleri, şık ve ergonomik tasarımıyla dikkat çekiyor. Hızlı şarj desteği bulunan cihaz, suni zekayla desteklenen ön ve arka kamerasının yanı sıra 8 çekirdekli güçlü işlemcisi sayesinde yüksek performanslı bir telefon arayışındaki teknoloji meraklılarına iyi bir alternatif oluyor.

Güçlü İşlemci, Yüksek Batarya Kapasitesi ve Geniş Ekran Bir Arada


- Devasa 6.9 inç ekranıyla öne çıkan Xiaomi Mi Max 3, 18:9 en-boy oranlı ekranı ve yekpare kasa tasarımı sayesinde fark yaratırken tek elde kullanım moduyla kullanıcılarına kolaylık sunuyor. 520 nit parlaklığa haiz ekranı, 2160x1080 piksel çözünürlüğünün yanı sıra 1500:1 kontrast oranı ve %84 NTSC renk gamı ile gerçeğe en yakın görüntü kalitesi vadediyor. Ekranın 350 PPI px yoğunluğu, keskin görüntülerin oluşturulmasına önemli rol oynuyor.

- %79.81 ekran gövde oranlı model, geleneksel 6.3 inç ekran büyüklüğüne sahip telefon boyutlarında 6.9 inç büyüklüğündeki ekranın tadını çıkarmanıza olanak veriyor. Kavisli kenarlarla desteklenen telefon, ince ve hafif tasarımıyla öne çıkıyor. Bir tek 221 gram olan Xiaomi Mi Max 3, 7.99 mm’lik inceliğiyle taşıma ve kullanımda konfor yaratıyor.

- Xiaomi Mi Max 3, devasa boyutlardaki ekranıyla fotoğraf ve videolardaki tüm ayrıntıları yakalamanızı sağlıyor. Ofis programları ve iş amaçlı daha rahat çalışmanıza yardımcı olan büyük ekranı, okuma modu yardımıyla gözlerinizi yormadan daha uzun okumalar yapmanıza olanak veriyor. Gece modunun yanı sıra güneş ışığı altında kullanım için ayrı modları olan telefon, bölünmüş ekran ve metin büyütme şeklinde özellikleriyle büyük ekranı, çok daha verimli kullanmanıza yardım ediyor.

- Modelin 5500 mAh geniş kapasiteli bataryası, telefonundan ayrı kalamayanlar kadar her daim erişilebilir olması gereken mobil çalışanlar için de tercih sebebi haline geliyor. 10 saat kesintisiz oyun oynama imkanı sunan model, Qualcomm Quick Charge 3.0 yardımıyla kısa süre içerisinde şarj edilebiliyor. Paralel şarj özelliği bulunan cihaz, Type-C OTG kablo temin ettiğiniz takdirde taşınabilir şarj cihazı görevini üstleniyor.

- Xiaomi Mi Max 3 64 GB özellikleri arasında, yapay zeka destekli çift kamerası öne çıkıyor. F/2.0 diyagram açıklığına sahip 8 MP ön kamera, yapay zeka destekli modlarıyla benzersiz özçekimler yapmanızı sağlıyor. Yüz tanıma özelliği bulunan ön kamera, 5 MP kamerayla desteklenen 12 MP arka kamerası yardımıyla üst segment cihazlarda bulunan hassaslıkta çekimlere imza atmanıza olanak veriyor. 4K çözünürlüğünde videolar çekmenize yardımcı olan arka kamera, yapay zeka destekli portre ve otomatik sahne idrak etme modlarıyla uzman bir fotoğrafçıya dönüşmenize fırsat tanıyor.

Kullanıma Keyif Katan Teknik Özellikler


Ekran Boyutu: 6.9 inç
Ekran Çözünürlüğü: 2160x1080 px (FHD+)
Hat Sayısı: Çift SIM
hafıza (RAM): 4 GB Çift kanallı LPDDR4x
Dahili hafıza: 64 GB
Arttırılabilir bellek: 256 GB


Yekpare metal kasaya haiz Xiaomi Mi Max 3, 2.5D kavisli IPS ekranı ve çerçevesiz tasarımı sayesinde devasa ekran konforunu ergonomik tasarımla bir araya getiriyor. Arka kapakta parmak izi sensörüne yer verilen aygıt, yüz tanıma özelliğine haiz ön kamerası aracılığıyla kullanıcılarının fotoğraf, video ve belgelerini Face ID ile korumalarına imkan tanıyor. Tasarımında kullanım konforu ön planda olan model, ekrana çift tıklandığında ekranın açılmasını elde eden KnockON gibi birçok özelliği barındırıyor.

Bluetooth 5.0 desteği bulunan Xiaomi Mi Max 3, Wi-Fi 802.11 a/b/g/n/ac teknolojisinin yanı sıra Dual-Band, Wi-Fi Direct ve Wi-Fi Hotspot özellikleriyle kullanıcılarına kablosuz bağlantı özgürlüğü sunuyor. USB Type-C girişine sahip olan modelde 3.5 mm standart jack girişine de yer veriliyor.






Üç Farklı Renk Alternatifi


Kullanıcı dostu, sade ve şık tasarımıyla öne çıkan Xiaomi Mi Max 3; siyah, altın ve mavi renk alternatifleriyle her türlü beğeniye hitap ediyor. Kutu içeriğinden; şarj adaptörü, Type-C data kablosu, SIM kart iğnesi, kullanım kılavuzu ve güvence belgesi çıkıyor. Aletin paralel şarj özelliğini kullanabilmek için Type-C OTG kablosunu ek olarak temin etmek gerekiyor.

Fiyatından Fazlasını Sunan Teknoloji Ürünleri Markası


2011 senesinde ilk akıllı telefonunu teknoloji tutkunlarıyla buluşturan Xiaomi, dünyanın en büyük dördüncü telefon üreticisi olarak kabul ediliyor. Teknolojiyi erişilebilir kılmak adına çalışan marka, akıllı telefonlarının yanı sıra taşınabilir bilgisayar, telefon aksesuarları, akıllı ev teknolojileri ve hayatı kolaylaştıran öteki ürünleri sayesinde dünyanın dört bir tarafındaki tüketicilerle buluşuyor. Merkezi Pekin'de olan Xiaomi, her geçen gün dünya çapında bir marka olabilmek adına özgün tasarımlara ve yeni teknolojilere imza atıyor.

Amiral Gemileriyle Yarışan Telefon


Özellikleriyle amiral gemisi olarak kullanıcıların beğenisine sunulan modellerle yarışan Xiaomi Mi Max 3, büyük ekranının yanı sıra güçlü işlemcisi, kullanışlı arayüzü ve geniş batarya kapasitesiyle özellikle iş fakatçlı telefon arayışında olanlara hitap ediyor. Çoklu işlemler için ihtiyaç duyulan performansı sunan sekiz çekirdekli işlemcisi, Adreno 509 grafik işlemcisi, 4 GB çift kanallı RAM ve Android 8.0 Oreo işletim sistemiyle destekleniyor.

Yapay zeka destekli ön ve arka kameraya yer verilen ürün, ustalaşmış çekimler yapmanıza olanak tanıyor. Bir ustalaşmış fotoğrafçı gibi çekimler yapmanız adına lüzumlu tüm ayarlamaları suni zeka hallediyor, fotoğraf üstünde otomatik iyileştirmeler yapıyor ve dijital görüntü sabitleyicisi yardımıyla net görüntüler elde etmenize olanak veriyor. 14 nm büyüklüğündeki pikseller, gece çekimlerinde daha kaliteli neticelar elde etmenizi sağlıyor. Düşük ışıkta bile hızlı odaklanma sunan kamera mercekleri, suni zeka yardımı ile her ortamda yüksek kalitede çekimler yapmanıza olanak veriyor. 25 farklı ortamı suni zeka yardımıyla otomatikman algılayan çift arka kamera, profesyonel çekimlerde çoğunlukla kullanılan bokeh efektinin fotoğraflarda ergonomik biçimde kullanılabilmesini mümkün kılıyor.

Xiaomi Mi Max 3 64 GB fiyatları, üst segment bir aygıt almak isteyen fakat fazla para harcamak istemeyen tüketicileri cezbediyor. Fiyatıyla kıyaslandığında son derece performanslı olan model, üst segment cihazlarda yer verilen birçok özelliği barındırıyor. Face ID özelliği, yapay zeka ile desteklenen ön ve arka kameralar, güçlü işlemci, yüksek görüntü kalitesi sunan geniş ekran ve çok daha fazlası, Xiaomi Mi Max 3 ile uygun fiyatlara kullanıcılara sunuluyor. Yüksek batarya kapasitesi, kullanıcılarının çok daha uzun süre bildirişimde kalmalarını sağlıyor.



Ülkemizde şuan satışa başladığı günden itibaren Mi Max 3 Fiyatı 3300 - 3500 TL Arasında fiyat etiketi ile satılmaktadır.



xiaomi mi max 3 fiyat
mi max 3 pro
xiaomi mi max 3 pro
xiaomi mi max 3 epey
xiaomi mi max 3 yorumlar
mi max 3 128 gb
xiaomi mi max 3 128 gb
mi max 3 inceleme



Web Araçları

Reklam 970x90