Bloglar ve Sayfalar

MASIGNCLEAN101

Xiaomi Mi 9 TWRP Recovery Root Yükleme

Xiaomi Mi 9 TWRP Yükleme

Xiaomi Mi 9 TWRP Recovery Root Yükleme
Xiaomi Mi 9 TWRP Recovery Root Yükleme


Geçtiğimiz haftalarda duyurusu Çin'de ve Avrupa'da gerçekleştirilen Çinli firmanın en güçlü cihazı olan Xiaomi Mi 9 sahip olduğu üçlü arka kamera kurulumunun yanı sıra sunmuş olduğu üst düzey özellikleriyle de önceki modellerde olduğu şeklinde gene gönülleri fethetmeyi başardı. Snapdragon 855 işlemci, 48 MP çözünürlüğe haiz üçlü arka kamera sistemi ve daha birçok farklı özelliği rakiplerine kıyasla çok daha uygun bir fiyata sunan Mi 9 kısa sürede ülkemizde de hem resmi olarak hemde ithalatçı şirket garantili olarak satışa sunulacak.

Xiaomi Mi 9 TWRP Recovery Root Yükleme

Bende sizlere bu yazımda hemen hemen çok yeni bir cihaz olan Mi 9 nasıl root atılır ve Mi 9 nasıl TWRP recovery yüklenir kısaca onu anlatacağım. Çinli şirket cihazı duyurduktan birkaç gün sonrasında kaynak kodu dosyalarını yayınladığı için Android geliştiricileri elini çabuk tuttu ve recovery dosyaları yayınladı.


Xiaomi Mi 9 TWRP Yükleme


aletinızda bulunan tüm dosyaların yedeğini alın. Aşağıda yer edinen işlemler sonucunda aletinızda meydana gelebilecek herhangi bir yazılımsal veya donanımsal sorundan sitemiz kesinlikle sorumlu değildir. Herkes kendi yaptığından sorumludurç sorumlu değildir. Öncelikle BURAYA tıklayın ve Xiaomi Mi 9 bootloader kilidi açma konusuna giderek önce kilidi açın. BURAYA tıklayarak Xiaomi Mi 9 TWRP recovery dosyasını bilgisayarınıza indirin ve bir klasöre çıkartın. Mi 9 twrp recovery dosyasının adını recovery.img olacak şekilde düzenleyin.


Telefonunuzu kapatın. Peşinden ses kısma + güç butonlarına aynı anda basarak telefonu fastboot moduna alın ve bilgisayara kablo ile bağlayın. Daha sonra recovery dosyasını attığınız klasöre girin ve o klasör içerisinde cmd ( komut yöneticisi ) uygulamasını çalıştırın. Peşinden ilk olarak

Kod:

fastboot devices

kodunu yazın. Eğer ekranda seri numarası benzer biçimde bir kod görürseniz aletinız bilgisayar tarafından tanınmış demektir. Eğer görünmüyorsa veya device not found yazıyorsa driver dosyalarını tekrar yükleyin yada adb driver dosyalarını bilgisayarınıza yükleyin.


Daha sonra

Kod:

fastboot flash recovery recovery.Img

kodunu yazın ve enter tuşuna basın. Çok kısa bir işlemin ardından Mi 9 TWRP recovery dosyası yüklenmiş olacaktır. Daha sonrasında

Kod:

fastboot reboot recovery

kodunu yazarak telefonu recovery modunda başlatabilirsiniz.


Xiaomi Mi 9 Root Atma


İlk önce BURAYA tıklayarak Xiaomi Mi 9 root atma işlemi için lüzumlu olan Magisk dosyasını indirerek telefon hafızasına atın. Daha sonrasında recovery modunda telefonu açın ( ses arttırma + güç butonları ile ) Install şu demek oluyor ki yükleme kısmından Magisk dosyasını bulun ve yükleyin. Bu sayede Mi 9 root atma işlemi bitmiş olacaktır. Eğer cihazınız döngüde kalırsa yani animasyonu geçemezse BURAYA tıklayarak dosyayı indirin ve ardından twrp recovery menüsünden bu dosya ile beraber magisk dosyasını tekrar yükleyerek telefonu yine başlatın.



Web Araçları

Reklam 970x90